Om oss

Vi retter vår innsats mot både privatkunder og bedrifter,
og vi strekker oss langt for å imøtekomme deres behov på beste mulige måte.

Rogaland Renovasjon AS er et anerkjent renovasjonsfirma med lang erfaring, som primært opererer i Stavanger og omegn. Vår ekspertise strekker seg over flere viktige tjenesteområder innen avløps- og rensebransjen. Vi er dedikert til å levere toppkvalitetstjenester som dekker et bredt spekter av behov for både private og kommersielle kunder.

En av våre spesialiteter er rørinspeksjonstjenester, hvor vi benytter avansert teknologi for å grundig undersøke tilstanden til rørsystemer. Dette omfatter omfattende inspeksjon av rør for å identifisere eventuelle skader, blokkeringer eller andre problemer som kan oppstå. Vårt erfarne team av fagfolk er utstyrt med nødvendig ekspertise og utstyr for å utføre grundige og nøyaktige inspeksjoner, slik at potensielle problemer kan oppdages og løses på et tidlig stadium.

I tillegg til rørinspeksjon, tilbyr vi også trasésøking av rør, en avgjørende tjeneste for å lokalisere nøyaktige posisjoner av underjordiske rørledninger. Dette er essensielt for planlegging av vedlikeholds- eller konstruksjonsprosjekter, og det bidrar til å unngå utilsiktede skader på eksisterende infrastruktur.

Rogaland Renovasjon AS er også spesialisert på høytrykksspyling og åpning av rør, en effektiv metode for å fjerne blokkeringer og opprettholde optimal flyt i avløpssystemer. Ved hjelp av avansert utstyr og teknologi, kan vi effektivt fjerne forurensning, avleiringer og andre hindringer fra rørene, og dermed gjenopprette normal funksjonalitet.

Til slutt tilbyr vi tjenester for tømming av tanker, som inkluderer fjerning og avhending av avfallsmateriale fra tanker og avløpssystemer. Vårt dedikerte team sikrer en trygg og effektiv prosess, og vi tar hånd om alle nødvendige tillatelser og miljømessige hensyn.

Med fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet, er vi stolte av å være en pålitelig partner for alle dine renovasjonsbehov. Vårt mål er å levere skreddersydde løsninger av høyeste standard, som sikrer optimal funksjonalitet og langsiktig pålitelighet for dine avløpssystemer.