Tjenester

Vi forsøker til enhver tid å investere i nytt utstyr for å holde kvaliteten oppe,
samt å kunne dekke et stadig større område av tjenester.

Tette rør? – Vi åpner tette rør og avløp

Opplever du tett sluk på kjøkken eller tett avløp i dusjen? Rogaland Renovasjon åpner tette avløpsrør. Med høytrykksspyling kan vi rense og åpne tette rør og avløp. Vår spesialiserte bil er utstyrt med både høytrykk og vakuumfunksjoner, samt inspeksjonsutstyr som gjør at vi kan utføre inspeksjoner når det måtte være nødvendig. Denne allsidige bilen gjør oss i stand til å tilby konkurransedyktige priser, da vi har alt nødvendig utstyr tilgjengelig i én og samme bil.

Trasésøk av rør

Vi spesialiserer oss på utførelse av trasésøk av rør. Vår avanserte teknologi gjør det mulig for oss å nøyaktig lokalisere rør som befinner seg under bakkenivå og tydelig merke traséen. I tillegg er vi i stand til å måle dybden på rørene.

Trasésøk av rør forenkler gravearbeidet betydelig og reduserer kostnadene. Ved å vite nøyaktig hvor og hvor dypt et rør ligger, kan firmaer gi mer nøyaktige pristilbud for utskifting av rør. Dette bidrar til å sikre effektivitet og kostnadsbesparelser i prosjekter som involverer gravearbeid.

Høytrykkspyling

Vi har flere spesialiserte biler som er utstyrt for effektiv høytrykksspyling og åpning av tette rør og avløp. Vi har ekspertise til å utføre høytrykksspyling og rensing for de fleste typer rør og dimensjoner.

I tillegg til våre standard høytrykksenheter, disponerer vi også en spesialbil utstyrt med pulserende høytrykksystem. Dette avanserte utstyret muliggjør enklere manøvrering gjennom bend i rørene samtidig som det tillater oss å spyle over lengre avstander inne i rørene enn tidligere.

Bruk av pulserende høytrykksteknologi gjør det også mulig for oss å redusere vannforbruket betydelig i forhold til konvensjonell høytrykksspyling. Dette resulterer i en mer miljøvennlig tilnærming samtidig som vi opprettholder høy effektivitet og kvalitet i vårt arbeid.

Rørinspeksjon

Vi tilbyr grundig innvendig inspeksjon av rør med diameter fra 50mm og oppover. Etter gjennomført rørinspeksjon tilbyr vi skreddersydde skriftlige rapporter til kundene våre etter behov. I tillegg kan vi levere videoopptak av rørinspeksjonen på CD dersom kunden har et slikt behov. Våre rapporter oppfyller kravene til forsikringsselskaper og andre instanser som måtte kreve dokumentasjon.

En enkel TV-inspeksjon kan ofte avdekke årsaken til gjentatte tilstoppelser, og dette gjør det mulig å unngå unødvendige og kostbare gravearbeider. Rørinspeksjon er også svært nyttig for å etterkontrollere rensing av rør for røtter, avleiringer eller for å finne skjulte stakekummer.